Σητεία διανομή φαγητού κατ' οίκον, Σητεία Delivery
 
Ψητοπωλεία στη Σητεία & Οβελιστήρια στη Σητεία

Στην πόλη της Σητείας υπάρχουν αρκετά ψητοπωλεία - οβελιστήρια

Εμείς σας παρουσιάζουμε τα πιο ονομαστά ψητοπωλεία & οβελιστήρια της Σητείας στα οποία μπορείτε να πάτε να καθίσετε και να απολαύσετε εκτός από πίτα γύρος, σουβλάκι, κοτόπουλο κλπ πολλές ακόμη σπεσιαλιτέ, όπως σουβλιστά και να συνοδεύσετε το  φαγητό σας μαζί με μπύρα, κρασί, ρακί η ότι άλλο εσείς επιθυμείτε.

Φυσικά όλα τα ψητοπωλεία & οβελιστήρια στη Σητείας κάνουν και δωρεάν διανομή φαγητού κατ' οίκον - δωρεάν delivery.

Καλές διακοπές στη Σητεία !!!

 • Κρητικός ψητοπωλείο στη Σητεία
  Ο Κρητικός είναι ένα από τα πιο φημισμένα ψητοπωλεία της Σητείας. Η πίτα γύρος που σερβίρει είναι από της πιο φημισμένες της πόλης ενώ μια από τις σπεσιαλιτέ του καταστήματος είναι το σάντουιτς Κρητικός που έχει μήκος μισό μέτρο, περιέχει 400γρ κρέας και όχι μόνο.
 • Αλατοπίπερο
  Το Αλατοπίπερο είναι ένα από τα νεότερα ψητοπωλεία της πόλης. Ο Μανώλης (ο ιδιοκτήτης) που κάνει χρόνια αυτή την δουλειά είναι εξαιρετικός μάγειρας και πρόσφατα μετακόμισε και άνοιξε το νέο αυτό κατάστημα στο κέντρο της πόλης στη οδό Κ. Καραμανλή 8. Στο Αλατοπίπερο μπορείτε να βρείτε γύρο, φαγητά της ώρας, καταπληκτικά σουβλιστά αλλά και τις ιδιαίτερες σπεσιαλιτέ που ετοιμάζει ο Μανώλης και που αξίζει να δοκιμάσετε.
 • Σουβλακερί Aμπακος
  Σουβλακερί Aμπακος Eλ. Βενιζέλου 133, Σητεία.
 • Γυροτεχνείον
  Το Γυροτεχνείον είναι το νεότερο ψητοπωλείο στην πόλη της Σητείας. Ο Νίκος έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας αποφάσισε να ξεκινήσει την δική του επιχείρηση στη Ελ. Βενιζέλου 54 δίπλα στην κεντρική πλατεία της Σητείας.