Ενοικιαζόμενα δωμάτια στον Ξερόκαμπο studio & ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στον Ξερόκαμπο

Επιλέξτε κάποιο από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και ενοικιαζόμενα διαμερίσματα που σας προτείνουμε, γνωρίστε την Κρητική φιλοξενία και απολαύστε τις διακοπές σας στον μαγευτικό Ξερόκαμπο Σητείας.


Διαμονή στον Ξερόκαμπο Σητείας
Τουριστικός οδηγός Ξεροκάμπου Σητείας
 • Faros Houses Διαμερίσματα στον Ξερόκαμπο Σητείας
  Ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα στον Ξερόκαμπο Σητείας. Τα Faros Houses βρίσκονται στον πρώτο οικισμό του Ξεροκάμπου, στον δρόμο προς την Ζάκρο, περίπου 250 μέτρα από την πιο κοντινή παραλία και διαθέτουν ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και ενοικιαζόμενα δωμάτια διαφόρων τύπων. Μπαίνοντας από την κεντρική είσοδο σας υποδέχεται ο πέτρινος Φάρος στον οποίο οφείλεται και το όνομα του συγκροτήματος. Ο Φάρος φτιάχτηκε με πολύ μεράκι από τους ιδιοκτήτες και την νύχτα ανάβει κρατώντας όμορφη συντροφιά τόσο στους επισκέπτες όσο και στους περαστικούς.
 • Διαμερίσματα Asteras στον Ξερόκαμπο Σητείας
  Ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα στον Ξερόκαμπο Σητείας. Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια & ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Αστέρας στον Ξερόκαμπο φημίζονται για την καλαισθησία, την καθαριότητα και την φιλοξενία τους και βρίσκονται στο ψηλότερο σημείο του οικισμού, 350μ από την παραλία. Από τα μεγάλα μπαλκόνια, και από τις βεράντες του ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να αγναντέψει και να απολαύσει το Λιβυκό Πέλαγος και τις πανέμορφες παραλίες του Ξερόκαμπου. Το συγκρότημα Αστέρας απαρτίζεται συνολικά από 3 διώροφα κτίρια και το καθένα από αυτά διαθέτει 5 στούντιο - δωμάτια και δυο δίχωρα διαμερίσματα.
 • Liviko View Διαμερίσματα στον Ξερόκαμπο Σητείας
  Tέσσερα υπέροχα διαμερίσματα με όλες τις ανέσεις, όπως κλιματισμό Wi-Fi internet κλπ. Απολαύστε την καθαριότητα, την φιλοξενία και την εξυπηρέτηση που προσφέρει το Λιβυκό
 • Villa Petrino στον Ξερόκαμπο Σητείας
  Στο νοτιοανατολικότερο μέρος της Κρήτης τον Ξερόκαμπο θα βρείτε το Villa Petrino, ένα συγκρότημα διαμερισμάτων με 6 στούντιο , που βρίσκονται μέσα σε ένα όμορφο κήπο φτιαγμένο με μεράκι στην ίδια ιδιοκτησία με την ταβέρνα Κώστας. Η απέραντη Θάλασσα οι καταπράσινοι ελαιώνες και τα άγρια βουνά συμπληρώνουν το τοπίο γύρω τους .
 • Krinakia Villas στον Ξερόκαμπο Σητείας
  Κτισμένες πολύ κοντά στην θάλασσα (περίπου 150 μέτρα) με εκπληκτική πανοραμική και ανεμπόδιστη θέα. Είναι σχετικά απομονωμένες από την φασαρία του οικισμού προσφέροντας απόλυτη ησυχία και γαλήνη.