• Δρόμος καφέ
  Καφές - Σνακ - Σφολιάτες
 • Μητσακάκης Καφεζαχαροπλαστείο
  To οικογενειακό καφεζαχαροπλαστείο Μητσακάκης έχει μια μεγάλη ιστορία η οποία αρχίζει από το 1965 και είναι ένα από τα πιο γνωστά της Σητείας. Τον “Μητσακάκη” όπως είναι γνωστός θα τον βρείτε στην κεντρική πλατεία της πόλης και συγκεκριμένα στην οδό Κ. Καραμανλή 6. Σπεσιαλιτέ του καταστήματος οι λουκουμάδες, ο μπακλαβάς και το κανταΐφι.
 • Αιλαμάκης αρτοποιεία - άρτος, καφέ, γλυκό
  Aρτοποιείο Αϊλαμάκης στη Σητεία. Ένας μοναδικός χώρος που συνδυάζει τον άρτο, τον καφέ και το γλυκό σας. Βρίσκετε στην οδό Πραισσού 4.
 • Mέλαθρον
  Στο Μέλαθρον cafe (πρώην Albatros), προσπαθήσαμε να συνδυάσουμε ζεστό περιβάλλον, με Αrt διάθεση και ποιότητα στον καφέ και στις υπηρεσίες μας.
 • ΠYΞΙΔΑ beach bar
  Πυξίδα Το Πυξίδα είναι ένα μαγαζί που μπορεί να καλύψει πλήρως όλες τις ανάγκες τόσο σε καφέ, αναψυκτικά παγωτά κλπ όσο και σε φαγητό μιας και διαθέτει ένα πλήρες μενού για όλα τα γούστα. Το Πυξίδα βρίσκεται στην κεντρική παραλία της Σητείας, παρέχει δωρεάν ομπρέλες με ξαπλώστρες σε όλους τους πελάτες του καταστήματος και προσφέρει υποδειγματική και επαγγελματική εξυπηρέτηση, τόσο στην παραλία όσο και στην δροσιστική πέργκολα του καταστήματος. Η Κα Χριστίνα που είναι και η ιδιοκτήτρια ετοιμάζει μοναδικά σπιτικά πιάτα αλλά και φαγητά της ώρας που πραγματικά θα λατρέψετε, σε πολύ λογικές τιμές.
 • Τάκης Βούλα Ζαχαροπλαστείο
  Το Ζαχαροπλαστείο "Τάκης Βούλα" λειτουργεί από το 1991 και μέχρι σήμερα προσφέρει καθημερινά, γλυκίσματα και εδέσματα αντάξια και των πιο απαιτητικών ορέξεων!